Voorinschrijving

Wij gaan van start met de voorinschrijvingen

Schrijf je in, en laat ons jouw belangstelling weten. De voorinschrijving loopt van zaterdag 11 maart t/m vrijdag 14 april.
Check voordat je je inschrijft wel of je voldoet aan de toewijzingscriteria. Deze kun je voor elk type woning vinden onder de downloads op deze website.    Gegevens partner

    Met deze check krijgen we een meer realistisch inzicht in de financiële haalbaarheid voor de gewenste woning. Op basis van de financieel gecheckte inschrijvingen kunnen we in samenspraak met de gemeente Epe waar nodig het woonprogramma nog bijstellen. Wij moedigen je daarom aan om een financiële check te doen. Ook om voor jezelf teleurstellingen te voorkomen!

    Wij hanteren de prijsklassen volgens de woningbouwprogrammering van de gemeente Epe (prijspeil 2022). De getoonde woningplattegronden zijn nog indicatief. Deze voorinschrijving is bedoeld om inzicht te krijgen in de daadwerkelijke financiële mogelijkheden en om daarmee te komen tot een definitieve uitwerking van het woonprogramma.    We hanteren de prijsklassen volgens de woningbouwprogrammering van de gemeente Epe (prijspeil 2022). De getoonde woningplattegronden zijn nog indicatief. Deze voorinschrijving is bedoeld om inzicht te krijgen in de definitieve belangstelling en om te komen tot een definitieve uitwerking van het programma. Het uiteindelijke prijsniveau van het hofje zal aan de bovenkant van de prijscategorie liggen.    Deze woningen bevinden zich in de categorie ‘dure koop’. Deze voorinschrijving is bedoeld om inzicht te krijgen in de definitieve belangstelling en om te komen tot een definitieve uitwerking van het woonprogramma.